Frühstuk en corona

Het Corona virus heeft het afgelopen wintersportseizoen abrupt beëindigd. Om onze veiligheid te waarborgen besloot de Oostenrijkse regering alle skiliften en accommodaties vroegtijdig te sluiten. Inmiddels zijn wij enige tijd verder en komen de aanvragen voor de volgende winter alweer binnen. Hieronder hebben we de flexibele voorwaarden uitgewerkt vanuit Frühstuk en tevens op de meest gestelde vragen een antwoord. 

Frühstuk is opgericht met het idee een reis zo flexibel mogelijk te maken voor bedrijven. Met dit streven en de huidige gang van zaken omtrent Corona heeft Frühstuk daarom een soepel beleid waarbij het mogelijk is tot 90 dagen voor de reis volledig kosteloos af te zien van de boeking, zowel als bedrijf maar ook als individuele deelnemer. In dit geval krijg je dan 100% van de betaalde reissom en eventuele opties terugbetaald. 

Indien er buitengewone omstandigheden optreden, zoals b.v. een negatief reisadvies of het sluiten van de skigebied op last van de lokale autoriteiten, zal Fruhstuk moeten besluiten om de reis te annuleren. Ook hierin zal Fruhstuk zich dan zo flexibel mogelijk opstellen en gelden onderstaande refund voorwaarden.

  • directe refund van 90% van de reissom inclusief eventueel aangeschafte opties binnen 90 dagen na de oorspronkelijke reisdatum
  • 10% van de reissom wordt uitgekeerd als voucher.

Is het verstandig om voor de winter van 2021 een groepsreis te reserveren?

Jazeker. De eerste aanvragen voor volgend jaar komen binnen en heel veel accommodaties zijn al reeds geboekt met een flexibele annuleringsregeling. Dat betekent dat boeken in een later stadium lastig kan worden. Om zeker te zijn van een plekje met jouw bedrijf is het verstandig deze nu alvast te reserveren.

Ervaringen