Corona voorwaarden Frühstuk wintersport

Frühstuk doet zijn uiterste best om de geboekte reizen naar volle tevredenheid uit te voeren binnen de geldende maatregelen. Op deze pagina kunnen jullie antwoord vinden op de meeste vragen waar elke reiziger tegenaan kan lopen, wanneer deze afreist naar Oostenrijk. 

 

Elke groep dient een ‘corona-lead’ aan te wijzen. Deze persoon is het contactpersoon naar frühstuk voor alle corona vragen. Deze persoon communiceert de positief geteste gevallen naar Frühstuk en bepaald in overleg met de organisatie de verdere afhandeling. 

 

Frühstuk verplicht elk bedrijf een ‘COVID pakket’ af te nemen a €10,- . Dit pakket bevat  FFP2 maskers, 3 zelftests en een clip voor op je helm. Met deze zelftest kunnen wij elke ochtend garanderen dat de groep negatief getest is op Corona.

 

Frühstuk is opgericht met het idee een reis zo flexibel mogelijk te organiseren voor bedrijven. Met dit streven en de huidige gang van zaken omtrent Corona heeft Frühstuk daarom een soepel beleid opgesteld waarbij de deelnemer 50% refund ontvangt op de reissom wanneer hij/zij positief test binnen 7 dagen voor de afreisdatum. Ook zal er een volledige refund volgen wanneer Frühstuk genoodzaakt is de reis te annuleren.

IK WIL ANNULEREN, WAT ZIJN DE CONSEQUENTIES?

Wanneer je annuleert gelden de annuleringsvoorwaarden van Frühstuk. Wanneer er niet afgereisd kan worden naar bestemming doordat de overheid maatregelen ingesteld, dan geldt 100% refund. 

HOE WERKT DE INDEPLAATSSTELLING?

Wanneer een deelnemer annuleert is er bij indeplaatsstelling een volledige refund. Frühstuk kan dit voor je regelen (tot uiterlijk twee weken voor vertrek). Mail naar je hoofdboeker dat je wilt annuleren, zodat hij/zij Frühstuk kan mailen met als onderwerp “indeplaatsstelling: naam bedrijf”.

HOE WORDEN DE LOKALE EVENEMENTEN GEORGANISEERD?

Frühstuk heeft alle grotere locaties afgehuurd. Hier zal volgens de geldende maatregelen een zo mooi mogelijk feest gebouwd worden.

WAT ALS IK POSITIEF TEST VOOR DE REIS?

Wanneer je binnen 7 dagen voor vertrek een positieve PCR test kan overleggen, zal Frühstuk vanuit zijn garantiefonds 50% refund uitbetalen. Overleg met de corona lead van jouw bedrijf over de mogelijkheden.

WAT ALS IK POSITIEF TEST TIJDENS DE REIS?

Dan gelden de lokale maatregelen. op dit moment dien je dan in quarantaine te gaan of is het een optie om ervoor te kiezen alleen af te reizen naar huis.

IS HET VERSTANDIG OM EEN REIS- OF ANNULERINGSVERZEKERING AF TE SLUITEN?

Dit is altijd aan te raden, maar zeker nu er een kans bestaat dat je positief test voor vertrek. Als je een annuleringsverzekering hebt, wordt dit vaak gedekt door je verzekering indien je met een positieve test als bewijs komt van een officiële instantie.

WAT ZIJN DE HUIDIGE CORONA EISEN IN OOSTENRIJK?

De huidige maatregelen in Oostenrijk kunnen via hier gevonden worden.

MOET IK IN QUARANTAINE BIJ AANKOMST?

Op dit moment niet wanneer je de juiste vaccinatie hebt gehad. Bekijk de actuele maatregelen hier

TOT WANNEER KAN IK MIJN OPTIES BOEKEN?

Opties zijn boekbaar tot ongeveer drie weken voor de afreisdatum.

HOE KAN IK MIJN SKIPAS ACTIVEREN?

Dit kan bij elke skilift bij de daarvoor aangegeven checkpoints, waar je je skipas kan scannen en vervolgens je QR van de CoronaCheck of Grüner Pass app scant om de pas zo te activeren.

KAN IK MIJN SKI'S WISSELEN VOOR EEN SNOWBOARD OF ANDERSOM?

Dit kan helaas niet, gezien we geen fysieke winkel hebben in het dorp. Mocht je dit willen, dan is het verstandiger om lokaal te huren en niet via de Frühstuk portal.

Onze eigen boekings- en betalingsmodule
zorgt voor een flexibele en vlekkeloze inschrijving en betaling.

Ervaringen