Waarom Frühstuk

Frühstuk: voor collega’s, door collega’s. Frühstuk denkt met je mee in de invulling van een ideale wintersport met jouw collega’s. Persoonlijke service en maatwerk staan hierbij hoog in het vaandel, met als doel dat je zelf zo weinig mogelijk hoeft te regelen.

Unieke boekingsportal: geen gedoe met geldstromen, iedereen kan zijn eigen reis betalen en daarbij behorende opties toevoegen, betalen via  iDeal, PayPal of factuur en je reis is geboekt!

Totale ontzorging: Wij regelen alles van A-Z. Skiles, materiaalhuur en het complete programma, zodat jij met je bedrijf een zorgeloze reis hebt en er het maximale uit kunt halen!

Onze eigen boekings- en betalingsmodule
zorgt voor een flexibele en vlekkeloze inschrijving en betaling.

Wie zijn wij

Wij zijn Frühstuk, opgericht in 2014. Vanuit de gedachte dat een wintersport samen met je collega’s een volledig ontzorgde beleving moet zijn. Die beleving noemen wij de Frühstuk ervaring. Een wintersport waarbij wij alle randzaken voor jouw bedrijf uit handen nemen. Een fantastisch hotel middenin het centrum van de mooiste Oostenrijkse wintersport dorpen. Altijd op loopafstand van de skilift én de après-ski. Jullie gehuurde materiaal staat klaar in het hotel en onze reisleiding op locatie maakt jullie wintersport ook echt persoonlijk. Daarnaast wordt de aanloop naar jouw wintersport gemakkelijk gemaakt door onze eigen boekingsportal waarin zowel deelnemers als hoofdboekers gemakkelijk de reis kunnen optimaliseren. Tot slot verzorgen wij een programma inclusief après-ski en diners zodat jij alles uit die wintersport haalt met je collega’s.

Het team
Frühstuk
Aron, Thomas en Kasper

Aron, Thomas en Kasper zijn hét Frühstuk team! Naast een enorme passie voor wintersport, krijgen zij vooral een kick om voor jouw bedrijf de mooiste wintersport trip ooit te verzorgen. Niet alleen bekende gezichten voor vele Nederlandse bedrijven, maar inmiddels ook in Hinterglemm, Saalbach & Flachau einheimisch. En dat merk je ook als klant. Waar andere reisbureaus ophouden, begint voor ons de lol. Hierdoor weten we altijd de leukste activiteiten en feestjes te organiseren, is jullie trip persoonlijker, leuker en unieker!

Marijn en Steven

Oprichters van Frühstuk, maar vooral liefhebber van wintersport. Marijn en Steven hebben daarom nog nooit een editie gemist. De combinatie van deze twee hebben Frühstuk gemaakt tot wat het vandaag de dag is: Een volledig ontzorgde wintersport met je collega’s. Iets waar zij naar op zoek waren en niet konden vinden. Daarom zijn zij Frühstuk begonnen.

DJ’s

Om de feesten nog grootser te maken, nemen wij onze eigen DJ’s mee naar Oostenrijk. Resident DJ’s Alamaison & Sunny zorgen samen met verschillende andere DJ’s voor een écht feestje in (en na) de après-ski!

Crew Frühstuk
Crew

Voor het neerzetten van die onvergetelijke wintersport hebben wij een ervaren crew op locatie. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor vragen tijdens de verschillende evenementen en helpen je graag.

VZR Garant

Frühstuk is aangesloten bij het Garantiefonds VZR Garant. Het Garantiefonds VZR Garant garandeert reizigers die geboekt hebben bij een van de aangesloten touroperators dat zij het reeds betaalde deel van de reissom terug krijgen indien de touroperator in financieel onvermogen komt en de reis om die reden niet naar behoren kan uitvoeren. Dat kan zijn voor het vertrek maar ook tijdens de reis. Bovendien garandeert VZR Garant tijdens je verblijf je terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Meer informatie is te vinden op de website van VZR Garant.

Ervaringen