Waarom Frühstuk

Frühstuk: voor collega’s, door collega’s. Frühstuk denkt met je mee in de invulling van een ideale wintersport met jouw collega’s. Persoonlijke service en maatwerk staan hierbij hoog in het vaandel, met als doel dat je zelf zo weinig mogelijk hoeft te regelen.

Unieke boekingsportal: geen gedoe met geldstromen, iedereen kan zijn eigen reis betalen en daarbij behorende opties toevoegen, betalen via  iDeal, PayPal of factuur en je reis is geboekt!

Totale ontzorging: Wij regelen alles van A-Z. Skiles, materiaalhuur en het complete programma, zodat jij met je bedrijf een zorgeloze reis hebt en er het maximale uit kunt halen!

Onze eigen boekings- en betalingsmodule
zorgt voor een flexibele en vlekkeloze inschrijving en betaling.

Wie zijn wij

Frühstuk is een reis voor en door bedrijven, wat inhoudt dat we ook met een vast team werken In Oostenrijk. Al jaren zijn hier dezelfde enthousiaste mensen bij betrokken die ieder jaar weer uitkijken naar het skiseizoen. Frühstuk is ontstaan  vanuit het idee van Nestlé, Pon, ING, ABN AMRO & KLM om met elkaar op wintersport te gaan. Een passende reisorganisatie konden zij niet vinden. Toen is Frühstuk opgericht. Een vast team werkt nu al sinds 2013 mee en kijkt elk jaar weer uit naar het skiseizoen.

Het team

Aron is het gezicht van Frühstuk en staat het hele jaar klaar om jouw wintersportreis een groot succes te maken. Door een aantal jaren te hebben doorgebracht bij de skischool Snow & Fun is Hinterglemm zijn tweede thuis geworden en kan je hem zowat dag en nacht bereiken! Heb je een vraag, dan heeft hij het antwoord zeker voor je! Hij is te bereiken via info@fruhstuk.nl of 06-29103878.

Nicole (PersonalAssistant.nl) is niet alleen onze rots in de branding in Nederland wat betreft organisatie en planning, ook op lokatie in Oostenrijk weet zij alles in goede banen te leiden.

Rikke is jaren skilerares geweest in Hinterglemm en kent het gebied dus op haar duimpje. Samen met haar beste vriendin Floor werken ze beide bij Deloitte maar houden altijd één week in het jaar vrij om mee te helpen in de orgnanisatie achter de Intercompany Wintersport.

Ruben en Paul (rubenpaulruben) zorgen voor het beste beeldmateriaal van zowel op de piste als in de après-ski voor de dagelijkse vlogs over jouw Intercompany wintersport.

Thomas en Maarten (Van Halen Media) deze camerafreaks helpen mee achter de schermen en zorgen voor de creatieve content zowel op als off de piste. Met hun next-level gear op zak zorgen ze voor exlusieve footage vanuit Hinterglemm zodat er nog een jaar lang nagenoten kan worden van de Intercompany Wintersport.

Our resident DJ’s Tjerk en Sunny zorgen er voor dat de après-ski gegarandeerd een groot feest is!

Marijn en Steven zijn tijdens hun traineeship bij Pon begonnen met organiseren van skireizen voor bedrijven. Eerst met enkele bedrijven vanuit hun directe vriendenkring, wat een groot succes bleek te zijn. Daarbij was de keus voor Hinterglemm al gauw gemaakt gezien Marijn z’n jaren als skileraar daar. Met de kennis en kunde van wintersport vanuit Marijn en het creatieve brein Steven achter de schermen zijn zij de grondleggers van Frühstuk en hebben ze sindsdien nog geen enkele editie gemist.

VZR Garant

Frühstuk is aangesloten bij het Garantiefonds VZR Garant. Het Garantiefonds VZR Garant garandeert reizigers die geboekt hebben bij een van de aangesloten touroperators dat zij het reeds betaalde deel van de reissom terug krijgen indien de touroperator in financieel onvermogen komt en de reis om die reden niet naar behoren kan uitvoeren. Dat kan zijn voor het vertrek maar ook tijdens de reis. Bovendien garandeert VZR Garant tijdens je verblijf je terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Meer informatie is te vinden op de website van VZR Garant.

Ervaringen