Algemeen

Zijn jullie van Frühstuk ter plaatse aanwezig tijdens onze wintersportreis?

Frühstuk is ten allen tijden aanwezig tijdens hun reizen om alles in goede baan te leiden. Ter plekke zal jouw hoofdboeker direct contact hebben met één of meerdere reisleiders vanuit Frühstuk welke al je vragen ter plekke beantwoord.

Kunnen we extra's als een rodelavond of een skiclinic ook via jullie boeken?

Alles kan! We kijken graag naar jullie wensen binnen het programma en denken met je mee over de invulling hiervan

Kunnen we later nog wijzigingen doorvoeren in aantal deelnemers?

Frühstuk wijst niet direct een hotel toe, waardoor er vaak nog ruimte is om bijvoorbeeld één of twee nieuwe collega’s toe te voegen mochten deze zich later aanmelden.

Is het mogelijk een dag extra te skiën?

Natuurlijk, wij bevorderen het juist om het maximale uit je wintersport te halen en daarom bieden we altijd de optie om een extra dag skipas bij te boeken wanneer de optieshop geopend is.

Wanneer kunnen we extra zaken bijboeken?

De optieshop in de portal gaat normaliter van begin/medio december tot half februari open zodat je je opties kan boeken.

Is vervoer naar Oostenrijk ook via jullie te regelen?

Wij regelen geen bussen en/of vluchten naar Oostenrijk, omdat de ervaring leert dat dit vaak zelf wordt geregeld onderling. We denken wel graag mee over de opties dus je hoeft je daar niet druk over te maken

Is het mogelijk om zonder skipas te boeken?

Deze optie is er zeker: het Party-Only pakket bied de mogelijkheid om een pakket zonder skipas te boeken.

Hoe gaan de skilessen in zijn werk?

Skilessen geboekt via mijnFrühstuk zijn altijd in groepsverband en enkel met andere deelnemers die via Frühstuk geboekt hebben

Wanneer je materiaal geboekt hebt maar het past niet, hoe kan je dan je materiaal nog wijzigen?

Dat kan zeker! Er is back-up ter plaatse welke je helpen met afstellen of eventueel andere ski’s, snowboards en/of schoenen

Intercompany

Uit hoeveel personen bestaat een Intercompany wintersportreis totaal?

Dat verschilt, de grootste intercompany die gehouden is was met 2 maal 750 deelnemers, echter zal de Intercompany voor 2021 een stuk kleiner zijn (maximaal 500 deelnemers).

Kunnen we tijdens de wintersportreis ook nog iets alleen voor ons bedrijf organiseren?

Tijdens de Intercompany wordt er zoveel mogelijk aan een vast programma aangehouden, maar dat betekent niet dat dan beperkt bent in het met je collega’s iets organiseren. Er kan nog steeds een lunch, diner of andere toffe activiteit in het programma worden opgenomen!

Horen we van te voren wie er allemaal mee gaan?

In november wordt bekend met welke bedrijven je het Intercompany programma zal uitvoeren.

Zijn er extra kosten verbonden aan de Intercompany?

Er zijn extra kosten verbonden aan de Intercompany mits er een Company night in het programma is opgenomen. Voor deze Company Night worden voor het eten en vervoer additioneel maximaal €40,- toegevoegd afhankelijk van het programma, line-up en de locatie.

Frühstuk am Schnee

Wat is de minimale groepsgrootte voor een Frühstuk am schnee reis?

Frühstuk houd een minimale groepsgrootte aan van 15 deelnemers.

Waarom zou ik als bedrijf voor het Frühstuk am Schnee concept kiezen?

Met een Frühstuk am Schnee concept wordt de nadruk meer gelegd op de winterspot met jouw collega’s, en daar ook in meegedacht in het programma. Dit betekent dat je zowel met de andere bedrijven een activiteit kan doen maar ook enkel en alleen met jouw bedrijf!

Boekingsportaal, betalen etc

Moeten we in een keer voor iedereen betalen?

In de portal betaald een ieder inidividueel voor zich, alleen per factuur wordt er in één keer betaald voor het aantal aangemelde deelnemers opgesplitst in een aan- en restantbetaling

Ons bedrijf betaald een deel mee, hoe kunnen we dat eenvoudig regelen?

We denken hier graag in mee, dit kan bijvoorbeeld deels betaald worden per factuur en het resterende deel alsnog via de portal

Hoe snel wordt een refund verwerkt?

Na annuleren wordt een refund uiterlijk in 15 werkdagen verwerkt, afhankelijk van het moment van annuleren kan de aanzienlijk korter zijn dan de uiterlijke 15 werkdagen.

Onze eigen boekings- en betalingsmodule
zorgt voor een flexibele en vlekkeloze inschrijving en betaling.

Ervaringen

[qode_elements_holder number_of_columns=”one_column”][qode_elements_holder_item advanced_animations=”no” item_padding=”0px 9% 0 9%” item_padding_1024_1280=”0px 12% 0 12%” item_padding_768_1024=”0px 18% 0 18%” item_padding_480_600=”0px 3% 0 3%” item_padding_480=”0px 3% 0 3%”]
[/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder]
Chat openen