Frühstuk presenteert

Het grootste Intercompany event van Nederland; De Intercompany Wintersport. Een uniek concept waarin je wintersport beleeft met zowel je eigen collega’s als met young professionals en vrienden van andere bedrijven. Een compleet verzorgde sneeuwbeleving met een gezamenlijk (party) programma. Van materiaalhuur tot aan het diner en van skiles tot aan een masterclass met andere gevorderden: Frühstuk regelt het! In 2023 zal de Intercompany Wintersport plaatsvinden van 11 tot 15 maart of 15 tot 19 maart.

Onze eigen boekings- en betalingsmodule
zorgt voor een flexibele en vlekkeloze inschrijving en betaling.

Voorbeeld van een week Intercompany wintersport

 1. dag 1

  Aankomst en check-in

  Na de check-in barst de après-ski los bij de Schwarzacher. Deze Grande Opening van het Intercompany Wintersportavontuur, onder muzikale begeleiding van de Frühstuk residents, is de perfecte start van een bruisende week. Na het diner wordt de avond voortgezet op een exclusieve Frühstuk locatie.

 2. dag 2

  Eerste skidag

  In maart is het lekker lang licht. Je start dan ook vroeg op voor de eerste skidag. Het is op de 270 kilometer pistes die het skigebied rijk is voor alle niveaus enorm genieten. Na de laatste afdaling verzorgen de speciaal ingevlogen Lawineboys een onvergetelijk optreden in de beruchte Goaßtall (Geitenstal). Zorg dat je op tijd bent, dit wil je zeker niet missen. Scoor ter plaatse een Goaß Burger of een Heiße Goass als diner zodat je met een goede bodem kunt doorzakken in de Tanzhimmel.

 3. dag 3

  Tweede skidag

  Wellicht ski je vandaag, bijgekomen van een goed avontuur in de ‘geitenstal’, wel helemaal naar Leogang of Zell am See. Er is immers veel mogelijk in het grootste aaneengesloten ski-gebied van Oostenrijk. Met een voldaan gevoel begin je aan het hoogtepunt van de Intercompany Wintersport in de vorm van de Company Night. Dit festijn vindt plaats in de Walleggalm op 1800 meter hoogte en is exclusief voor Intercompany Wintersport. Gegarandeerd een belevenis om nooit te vergeten.

 4. dag 4

  Derde skidag

  De laatste dag van de Intercompany Wintersport onderbreekt je het skiën voor een lunch op de piste met je collega’s in één van de zeventig berghutten. Je bent op deze dag op tijd terug want eind van de middag strijden ongeveer 25 bedrijven bij de Company Race om de felbegeerde Intercompany Cup. Na afloop wordt er een groepsfoto gemaakt waarna de allerlaatste après-ski sessie begint. Zorg dat je nog één keer 100% voluit gaat met je collega’s in de Schwarzacher tijdens deze Grande Finale!

 5. dag 5

  Check-out & vertrek naar Nederland

  De check-out is om 9:00 uur. Het is tijd om weer ‘back to reality’ te gaan. Er is eventueel nog de mogelijkheid om deze dag nogmaals de piste op te duiken, mocht je daar nog energie voor hebben. Daarna rest alleen nog het aftellen. Over 360 dagen is pas weer de volgende Intercompany Wintersport en ook daar wil je natuurlijk weer bij zijn.

Bekijk de video

Frühstuk in beeld

Bekijk de video van onze reizen van de afgelopen 5 jaar naar Saalbach Hinterglemm en kom alvast in de stemming!

Ervaringen