Frühstuk presenteert

Een onvergetelijke wintersport met alles er op en eraan zonder dat jij je ter plaatse ergens zorgen over hoeft te maken. Dat is Frühstuk im Schnee. Persoonlijke service en maatwerk hebben wij hoog in het vaandel staan. Onze unieke expertise en contacten ter plaatse zorgen er voor dat een wintersport via Frühstuk im Schnee mooier wordt dan je gewend bent.
Via onze unieke boekingsportal is er geen gedoe met geldstromen. Iedereen kan zijn eigen reis betalen en daarbij behorende opties toevoegen. Betaal eenvoudig via iDeal of PayPal en de reis is geboekt!

Onze eigen boekings- en betalingsmodule
zorgt voor een flexibele en vlekkeloze inschrijving en betaling.

Voorbeeld van een week Frühstuk im Schnee

 1. Frühstuk Im Schnee

  dag 1

  Aankomst en check-in 

  15:30 Après-ski bij de Goasstall (Geitenstal). Hier sta je nooit met lege handen en gaat het gegarandeerd los! Vanaf 19:30 uur dineer je exclusief in de Goasstall. Geniet van de Heiße Goass, of één van de andere culinaire hoogstandjes en ga vervolgens los met al je collega’s: deze tent is exclusief voor Frühstuk van het begin tot het einde.

 2. dag 2

  Eerste skidag

  In maart is het lekker lang licht. Je start dan ook vroeg op voor de eerste onvergetelijke skidag. Op de 270 kilometer pistes die het skigebied rijk is, leef je je heerlijk uit. Je eindigt de skidag bij de Bergstadl voor Après-ski & diner. De Bergstadl ligt boven op een berg, een perfecte locatie voor de kick-off. Bij mooi weer zit je op het terras en anders in de gezellige Schirm bar om vervolgens om 18:00 de avond voort te zetten met een uitgebreid, typisch Oostenrijks diner. Eventueel met een activiteit zoals een bingo of pubquiz tot in de late uurtjes. Met de laatste gondel ga je weer veilig naar beneden!

 3. dag 3

  Tweede skidag

  Bijgekomen van een goed avontuur op de berg ski je vandaag wellicht helemaal naar Leogang of Zell am See want er is veel mogelijk in het grootste aaneengesloten skigebied van Oostenrijk. Met een voldaan gevoel begin je aan de Après-ski bij de Schwarzacher, één van de bekendste locaties in Hinterglemm. Na het eten ga je door naar The Club, de benedenverdieping van de beruchte Tanzhimmel. Deze is exclusief voor Frühstuk zodat je met jouw collega’s de dansvloer kunt claimen.

 4. dag 4

  Derde skidag

  Op deze laatste volledige dag van de Frühstuk onderbreek je het skiën voor een lunch op de piste met je collega’s in één van de zeventig berghutten. Na het skiën daal je af voor een closing dinner met al je collega’s in een unieke authentiek Oostenrijkse hut. Schuif met de hele groep aan voor een kaas- of vleesfondue en blijf de hele avond in stijl tafelen. Vervolgens ga je nog één keer tot het gaatje in de welbekende Tanzhimmel. Afsluiten doen we immers in stijl.

 5. dag 5

  Check-out & vertrek naar Nederland

  De check-out is om 9:00 uur. Voor de echte liefhebbers is er de mogelijkheid om op deze slotdag nog één keer te skiën. Daarna rest alleen nog het aftellen. Over 360 dagen is pas weer de volgende Frühstuk wintersport en ook daar wil je natuurlijk weer bij zijn.

Bekijk de video

Frühstuk in beeld

Bekijk de video van onze reizen van de afgelopen 5 jaar naar Saalbach Hinterglemm en kom alvast in de stemming!

Ervaringen